Οριακές καταστάσεις βιώνουν, για μια ακόμη φορά,οι εργαζόμενοι στον Πήγασο, καθώς η εργοδοσία του Μπόμπολα αθέτησε και την τελευταία της υπόσχεση για την καταβολή των δεδουλευμένων, που οφείλει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι με έγγραφη δέσμευση του διευθυντή του Έθνους Μπάμπη Παπαδάκη μέχρι τις 30/4 θα λάμβαναν προκαταβολή για τον Δεκέμβρη, τελικά έγιναν αποδέκτες μιας νέας πρότασης από τον Μπόμπολα. Σύμφωνα με αυτή, θα έπαιρναν ένα δεκαπενθήμερο (Δεκεμβρίου) στις 9/5, με την υπόσχεση (μια ακόμη) ότι αν όλα «πάνε καλά» θα λάβουν ένα ακόμη δεκαπενθήμερο (εξόφληση Δεκεμβρίου) έως τα τέλη… Μάη!

Οι εργαζόμενοι στον Πήγασο απέρριψαν την πρόταση Μπόμπολα, διαμηνύοντας πως αν μέχρι την προσεχή Τρίτη, 9/5, δεν εξοφληθεί όλος ο Δεκέμβρης, θα προχωρήσουν αυτομάτως σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, πέρα από την «πρότασή» του, φρόντισε για μια ακόμη φορά να σπείρει κλίμα τρομοκρατίας, καθώς σε επίσκεψη του στην ΕΣΗΕΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης, είπε πως “την επόμενη μέρα της συμφωνίας Σαββίδη θα υπάρξουν απολύσεις και όλοι οι άλλοι μείωση 15%».

Από katalipsiesiea

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X