Ιανουάριος 2018

20Ιαν10:00 μ.μ.Ποια Blue Monday? Party 3point στον «ξένο»!

Λεπτομέρειες

Ποια Blue Monday;
Παρτάρουμε στον «ξένο”!

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

Το ανεξάρτητο και αυτοδιαχεριζόμενο περιοδικό 3pointmagazine διοργανώνει κόντρα στην μουντάδα της Blue Monday και Blue εβδομάδας, πάρτι με πολύ ποτό, μουσική και χορό στο μπαρ Ο ξένος (Χαριλάου Τρικούπη 81, Εξάρχεια).

Στα decks θα βρίσκεται ο Ανδρέας Παναγόπουλος με ροκ εν ρολ μουσικές ενώ τον χορό θα σύρουν οι συντάκτες του περιοδικού.

Σας περιμένουμε όλους 

το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 22:00
Η είσοδος είναι ελεύθερη

*Αφίσα: Παναγιώτης Βωβός

Η σελίδα του event στο facebook


Λίγα λόγια για το περιοδικό:
Το 3pointmagazine.gr είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο, αυτοδιαχειριζόμενο περιοδικό που γεννήθηκε μέσα από τις αναζητήσεις, τους προβληματισμούς και τα όνειρα μιας παρέας νέων δημοσιογράφων. Μιας παρέας που έγινε ομάδα και έμαθε να αυτοοργανώνεται, να συνεργάζεται με βάση την αλληλεγγύη και να συναποφασίζει οριζόντια και αντι-ιεραρχικά.

Απέναντι στον ανταγωνισμό και την εκμετάλλευση που κυριαρχούν στους χώρους εργασίας, το 3pointmagazine.gr κάνει πράξη την αυτοδιαχείριση και την αλληλεγγύη, δημιουργώντας ένα μέσο πραγματικής επικοινωνίας, δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης που βασίζεται στους ανθρώπους του κι όχι σε αφεντικά και κάθε είδους συμφέροντα.

Ένα αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα που μεγαλώνει διαρκώς και δίνει φωνή στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους πρόσφυγες, τους ανθρώπους της πόλης και σε άλλα αυτοδιαχειριζόμενα και αλληλέγγυα εγχειρήματα.

Πότε;

Σάββατο 20 Ιαν 2018 22:00

Που;

Ο ξένος

Χαριλάου Τρικούπη 81, Αθήνα

X