Πώς είναι να κάνεις τις καμπύλες και τα άκρα του σώματος να φαίνονται σαν το σώμα μια καμηλοπάρδαλης ή ενός ιππόκαμπου; Απίστευτα αληθοφανείς εικόνες που με δυσκολία ξεχωρίζεις τα πραγματικά όρια του ανθρώπινου σώματος από τις φανταστικές απεικονίσεις των ζώων.

Marvels of Nature

SONY DSC

body3

Το body painting αν και λιγότερο γνωστό ως μορφή τέχνης, αποτελεί μια δημιουργική έκφραση που χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα ως καμβά και μπορεί να το μεταμορφώσει σε κάτι τελείως διαφορετικό. Μια μορφή τέχνης που απ’ ό,τι φαίνεται χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

Pelican Bodypainting Gesine Marwedel

body5

body6

Οι Emma Fay από το Ηνωμένο Βασίλειο, Gesine Marwedel από τη Γερμανία και Johannes Stoetter από την Ιταλία είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που πειραματίζονται με το body painting και τον φωτογραφικό φακό για να δημιουργήσουν απίστευτες εικόνες όπου με τη βοήθεια του επαγγελματικού μακιγιάζ, τους ειδικούς φωτισμούς και φυσικά την απίστευτη φαντασία τους μεταμορφώνουν το ανθρώπινο σώμα σε μορφή ζώου.

 body7

body8

body9

body10

 

Σχόλια

Αρθρογράφος

Μελίνα Βελιμέζη

Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πέρασε από διάφορα διαδικτυακά μέσα μέχρι να καταλήξει να την κερδίσει η διεθνής επικαιρότητα και το ραδιόφωνο. Στην ομάδα του 3pointmagazine.gr συμμετέχει από τον Ιανουάριο του 2013, γράφοντας ελεύθερα για όσα αλλού δεν θα μπορούσε να εκφράσει.

Σχετικά Άρθρα

X