Τα live που μας περιμένουν είναι πολλά και σε μία περίοδο που η εποχή το επιτάσσει, οι τέχνες γνωρίζουν την άνθηση.

Η μουσική φαίνεται πως αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή και καθημερινά συνειδητοποιούμε πως μία νέα μπάντα ξεπηδά, ένα νέο συγκρότημα βγαίνει προς την επιφάνεια και δείχνει πως μπορεί να χαρίσει το δικό στίγμα. Έχετε λοιπόν κατά νου και τους ELXIS…

Ένα πολυμελές συγκρότημα, το οποίο δουλεύει εντατικά τους τελευταίους μήνες και ξεκινά να δημιουργεί τα πρώτα δικά του κομμάτια, όπως ανέφερε τουλάχιστον ο Γιώργος (κιθαρίστας) στον 3-point. «Είμαστε μία μπάντα που παίζει λιγότερο από ένα χρόνο και πλέον έχουμε μπει σε μία διαδικασία αναζήτησης live. Είμαστε γενικά πολύ δεμένοι μεταξύ μας, δουλεύουμε ελληνικές και ξένες διασκευές από κομμάτια ροκ μουσικής και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και κάποιες δικές μας δουλειές”.

Αν θέλετε λοιπόν να πάρετε γεύση από τους ELXIS και τι μας ετοιμάζουν μπορείτε είτε να ακούσετε το παρακάτω βίντεο, είτε να πάτε μία βολτούλα προς την Καλλιθέα όπου θα έχετε την ευκαιρία να τους ακούσετε live στις 11 Νοεμβρίου στο Όνομα του Ρόδου. Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Τα μέλη των ELXIS: Γιάννης (μπάσο), Γιώργος (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος (ακουστική κιθάρα), Τόλης (τύμπανα), Έλμα (Πλήκτρα), Χριστιάννα και Άννα (φωνητικά)

K.Π.

(13/10/2011)

Σχόλια

X