Η βετεράνος του Hollywood, Meryl Streep, καταφέρνει ένα ρεκόρ 20 υποψηφιοτήτων για την ερμηνεία της στη ταινία Florence Foster Jenkins.

Η Meryl Streep στο βίντεο του Queenie Eye του Paul McCartney (Vevo)

H Meryl Streep, απάντησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ. Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα χαρακτηρίστηκε από τον Donald Trump ως «μια από τις πιο υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Hollywood», η ηθοποιός προτάθηκε ως υποψήφια για την ερμηνεία της στη ταινία Florence Foster Jenkins, καταφέρνοντας ένα ρεκόρ 20 υποψηφιοτήτων – οκτώ φορές περισσότερο από κάθε άλλο ηθοποιό.

O μάνατζερ έγραψε στο e-mail που έστειλε στον Τύπο: «Δεχτείτε το ακόλουθο GIF, ως απάντηση, εκ μέρους της Meryl Streep», επισυνάπτοντας ένα GIF που δείχνει την Meryl Streep να χορεύει στο βίντεοκλιπ του 2013 για το τραγούδι του Paul McCartney, Queenie Eye.

Σχετικά με τα Όσκαρ 2017, το La la land, είναι η ταινία φαβορί, με 14 υποψηφιότητες για βραβεία. Η ταινία είναι υποψήφια σε τέσσερις: Βest Picture, Best Director για τον Damian Chazelle, Best Actress για την Emma Stone και Best Actor για τον Ryan Gosling. Mόνο ο Τιτανικός και το All about Eve είχαν λάβει τόσες πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ στο παρελθόν.

Οι Βρετανοί και Ιρλανδοί σταρ επίσης Andrew Garfield, Dev Patel, Ruth Negga και Naomie Harris είναι υποψήφιοι για τα βραβεία. Εκτός όμως έμειναν οι Amy Adams και ο Taylor Johnson.

Πηγή.

Σχόλια

X