8.30  «Θεωρώ προσβολή και ύβρη να ασχολούμαστε όλη την ημέρα με αυτό το θέμα, όταν έχουμε ενάμισι εκατομμύριο ανέργους. Και δεν βάζω στο ίδιο τσουβάλι τους αστυνομικούς, στρατιωτικούς με τις καθαρίστριες. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι”. Είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Mega, η Σοφία Βούλτεψη, κυβερνητική εκπρόσωπος. 

9.15  «Αλεξίου και καθαρίστριες λαϊκίζουν”, σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Έτσι είναι,  είναι ύβρη να αντιστέκεσαι στη φτωχοποίησή σου. Τι ωραία που τα λεν οι «μεγάλοι” -άνδρες και γυναίκες- αυτής της χώρας! 

 

 

Ακόμη μία μέρα σφοδρότατων βομβαρδισμών στη Λωρίδα της Γάζας

Ένας Παλαιστίνιος πυροσβέστης αντιδρά καθώς προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Γάζας, το οποίο βομβαρδίστηκε τη χτεσινή νύχτα από τον ισραηλινό στρατό. Ήταν ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Λωρίδας της Γάζας. REUTERS / MOHAMMED SALEM

stathmos-paragogis-ilektrikis-energeias-tis-loridas-tis-gazas

Σήμερα Τρίτη, περισσότερα από 100 πτώματα μεταφέρθηκαν σε διάφορα νεκροτομεία της Γάζας, μετά τους σφοδρούς βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού σε διάφορα σημεία του παλαιστινιακού θύλακα. Οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των συγκρούσεων είναι 1.190, σύμφωνα με τοπικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.
Gaza-Palaistinioi-traumatias

jeremy bowen

 

Σχόλια

X