Άλλη μία δολοφονία γυναίκας, αυτή τη φορά στην Κέρκυρα. Ο πατέρας της την σκότωσε επειδή δεν ενέκρινε το σύντροφό της που ήταν από το Αφγανιστάν.

Η 28χρονη Αγγελική Πέτρου που εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου βρέθηκε τελικά νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του και αμέσως θεωρήθηκε ύποπτος και τελικά ομολόγησε το έγκλημά του.

Ο φίλος της κοπέλας ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, καθώς η 28χρονη Αγγελική Πέτρου που ήταν από το Μπεράτ της Αλβανίας στην Κέρκυρα είχε μόνο τον πατέρα της το φίλο της και έναν ακόμη συγγενή. Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν, αλλά ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι. Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της, δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό.

Ο πατέρας της λοιπόν που δεν ανεχόταν τη μη συμμόρφωση της κόρης τους στις επιταγές του, τη σκότωσε την σκότωσε και έπειτα την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού του! Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X