Την ώρα που στην Ελλάδα δεν το ‘χουμε σε τίποτα να κόβουμε ένα δέντρο, γιατί μας ενοχλούν τα φύλλα που πέφτουν και “λερώνουν” την αυλή, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παγκοσμίως που αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος μπορεί αν θέλει να ζήσει αρμονικά με τη φύση. Η σελίδα Eco Bicycle έχει συγκεντρώσει φωτογραφίες από διάφορα σημεία στον κόσμο, όπου σπίτια και υποδομές έχουν γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον, ακόμη και στο κάθε δέντρο. Δυστυχώς, η σελίδα δεν αναφέρει ποια είναι η προέλευση της κάθε φωτογραφίας.

perivallon2

 

perivallon3

 

perivallon4

 

perivallon5

 

perivallon6

 

perivallon7

 

perivallon8

perivallon9

 

perivallon10

 

perivallon11

 

perivallon12

 

perivallon13

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια