Ένα εκπληκτικό, αγωνιώδες και συνάμα τρυφερό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Η κάμερα του BBC κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνδρας σταμάτησε το αυτοκίνητο του, για να διασώσει έναν κουνέλι  από τις άγριες φλόγες στην Καλιφόρνια. Το γεγονός έλαβε χώρα στον αυτοκινητόδρομο 101, στην περιοχή Λα Κοντσίτα. Περισσότερα από 150 σπίτια έχουν καταστραφεί στην περιοχή Βεντούρα, κοντά στο Λος Άντζελες, ενώ πάνω από εκατό χιλιάδες άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

Η Καλιφόρνια ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ακόμα μια τραγωδία, καθώς οι φλόγες έχουν τυλίξει μεγάλο μέρος της πολιτείας, κυρίως στο νότιο μέρος της. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη καταστροφή που παρατηρείται από πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X