“Άσφαλτος στα κεφάλια των μπάτσων”, όσα είδαμε την 6η Δεκέμβρη

Φωτορεπορτάζ από τον Μανώλη Λαπιδάκη, της φωτογραφικής ομάδας Fokal


Οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών πρωταγωνίστησαν ξανά στις κινητοποιήσεις που έγιναν στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Για πολλές ώρες στους δρόμους των Εξαρχείων κυριαρχούσε η θολή ατμόσφαιρα από τα χημικά της αστυνομίας και τους καμένους κάδους που χρησιμοποίησαν ως οδοφράγματα οι διαδηλωτές. Παραθέτουμε όσα καταγράψαμε από τα χτεσινά συμβάντα.

dekemvris_3p18

dekemvris_3p8

dekemvris_3p7

dekemvris_3p21

dekemvris_3p11

dekemvris_3p22

dekemvris_3p2

dekemvris_3p3

dekemvris_3p13

dekemvris_3p17

dekemvris_3p4

dekemvris_3p24

dekemvris_3p23

dekemvris_3p16

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X