Ολλανδία-Αργεντινή και οι ατάκες…βροχή

Βραζιλία-Γερμανία 1-7

1-7_cover-750x400

Λίγες ώρες μετά τη συντριβή της Βραζιλίας από την Γερμανία με 7-1, δημιουργήθηκε ένα γκρουπ στο Facebook με το όνομα: “Έβαλα και εγώ γκολ στη Βραζιλία” και μέσα σε μια μέρα μετράει ήδη χιλιάδες likes.

 

Οι οπαδοί της Αργεντινής δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα σε αυτούς της Βραζιλίας

Οι οπαδοί της Αργεντινής δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα σε αυτούς της Βραζιλίας

 

 

 

 

 

“Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βραζιλίας του 1950 που έχασε στον τελικό και κατηγορήθηκε για την πιο ντροπιαστική μέρα στην ιστορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Χθες καταλάβαμε τι σημαίνει αληθινή ντροπή”

Το Βραζιλία-Γερμανία ήταν το αθλητικό γεγονός με τα περισσότερα tweets στην ιστορία του Twitter.

 

Συλλαλητήριο το πρωί στο Σύνταγμα

ADEDY

Aπό το σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών (φωτογραφία: Μάριος Λώλος)

Συλλαλητήριο για την ΔΕΗ
BsHaTnaIMAA26hE (Φωτογραφία Μάκης Σινοδινός)

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X