Ενθουσιασμένη με την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, εμφανίζεται η Έλλη Παπαγγελή στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή της, την οποία πλήρωσε στο facebook για να διαδοθεί, δηλώνει δικαιωμένη για τον αγώνα που έδωσε στα φοιτητικά της χρόνια ως μέλος της ΔΑΠ…

Σήμερα, όσοι είχαμε ταχθεί στα φοιτητικά μας χρόνια υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού «ασύλου», αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ήσυχοι. Έγινε το αυτονόητο.Συνέλευση Φιλοσοφικής Αθηνών, 2009 (νομίζω!)

Gepostet von Έλλη Παπαγγελή – Ellie Papageli am Donnerstag, 8. August 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια