Νεότερη ενημέρωση: Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, διευθυντής γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επικοινώνησε με τη δημοσιογράφο του zoosos.gr από το οποίο αντλήσαμε την πληροφορία. Της επισήμανε ότι κανείς δεν έδεσε τη θαλάσσια χελώνα στο λιμάνι του Καστελόριζου για να τη δει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξήγησε ότι ήταν ο ίδιος παρών και πως η Caretta Caretta μόνη της παγιδεύτηκε στο σχοινί και λίγα δευτερόλεπτα μετά μόνης της απεγκλωβίστηκε, ενώ εξήγησε ότι από το κόμμα τους δόθηκε στα κανάλια το συγκεκριμένο βίντεο. Η δημοσιογράφος του zoosos ζήτησε επισήμως την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα καθώς και το βίντεο που σύμφωνα με τον κ. Ζούλα υπάρχει και δείχνει ότι το ζώο απελευθερώθηκε μόνο του αμέσως. Εν αναμονή λοιπόν.

Μια απίστευτη λεπτομέρεια από ένα ακόμη βίντεο με περιοδεία πολιτικού αναδεικνύει το ζωοφιλικό portal «zoosos». Κάποιος σκέφτηκε να εντυπωσιάσει τον Κυριάκο που περιόδευσε στο Καστελόριζο με έναν βάρβαρο τρόπο.

Περισσότερο Νεοδημοκράτης και καθόλου οικολόγος αυτός που σκέφτηκε να αιχμαλωτίσει μια θαλάσσια χελώνα καρέτα-καρέτα δένοντας το πτερύγιό της με ένα σκοινί προκειμένου να την επιδείξουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρόκειται ξεκάθαρα για κακοποίηση ζώου από τους ντόπιους παράγοντες της ΝΔ, οι οποίοι εν αγνοία του Μητσοτάκη, έδεσαν την σπάνια χελώνα.

Και αναρωτιέται το zoosos: Ούτε ο Κυριάκος, ούτε η σύζυγός του, ούτε κανείς από την συνοδεία τους δεν είδε το σκοινί που φαίνεται στο βίντεο και το δύσμοιρο ζώο να προσπαθεί να ξεφύγει;

Δείτε στο σχετικό βίντεο:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια