Την περασμένη εβδομάδα είδαμε τα κανάλια να μετρούν αντίστροφα για την λήξη του προγράμματος οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, σκορπίζοντας τον τρόμο. Κάποιοι σκέφτηκαν να πράξουν αντίστροφα για τον Μπογδάνο που είχε δηλώσει ότι θα υπέβαλε την παραίτησή του αν έβγαινε στο δημοψήφισμα κερδισμένο το ΟΧΙ. Καθώς έχει αθετήσει τον λόγο του μέχρι τώρα, δημιούργησαν σάιτ που λέει πόσες ώρες έχουν περάσει και ο τηλεπαρουσιαστής του ΣΚΑΪ είναι ακόμα εδώ.

Το σάιτ το βρίσκετε εδώ.

Υπάρχει επίσης εκδήλωση αποχαιρετισμού του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο facebook απόψε στις 9μ.μ. στο Ελ. Βενιζέλος. Την εκδήλωση τη βρίσκετε εδώ.

bogdanos1

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια