Έκθεση Φωτογραφίας

seventhswan: Mια βόλτα στην Πλάκα

Η Πλάκα είναι παραδοσιακός οικισμός και αποτελεί τη μοναδική συνοικία της Αθήνας που σε τέτοια έκταση μπορεί κάποιος να δει την πόλη όπως ήταν πριν 100 χρόνια.

seventhswan

Με αυτό ως κύριο χαρακτηριστικό η φωτογράφος seventhswan μετά από την επτάχρονη επαγγελματική παρουσία στο χώρο και αρκετές συμμετοχές της σε ομαδικές εκθέσεις, επέλεξε το θέμα της πρώτης προσωπικής παρουσίασης της και προτείνει μια βόλτα στα στενά της μέσα από προσωπικά βιώματα- ιστορίες αξιόλογων ανθρώπων μέσα από το χώρο των γραμμάτων και της τέχνης.

photogallery 2

photo gallery 1

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από το “cafe plaka” της Φένιας Κωσταντινίδου από τις 16 Δεκεμβρίου που βρίσκεται Τριπόδων 1.

afisa-seventhswan

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια