Έκκληση για ενίσχυση των προσφύγων που καταφτάνουν στον Πειραιά και αυτή τη στιγμή είναι περισσότεροι από 900 απευθύνεται από πολίτες και την Παμπειραϊκή πρωτοβουλία αλληλεγγύης. Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

Χρειάζεται άμεσα κόσμος να βοηθήσει στον Πειραιά. Περισσότεροι απο 900 πρόσφυγες βρίσκονται στις πύλες Ε1- Ε2 όπου θα χρειαστεί να μείνουν για άγνωστο διάστημα λόγω των μπλόκων στις Εθνικές και του κλειστού περάσματος στην Ειδομένη.

Υπάρχουν πολλές οικογένειες και μωρά παιδιά.

Η βοήθεια όλων με κάθε τρόπο είναι πολύτιμη!

Οι πολίτες μπορούν προηγουμένως να καλούν στο τηλέφωνο 6944 358 460.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X