Στο πλευρό της Νατάσσας Μποφίλιου, τάχθηκε η Έλενα Ακρίτα που προχώρησε σε δύο αναρτήσεις, μετά την επίθεση που δέχτηκε η καλλιτέχνις για δηλώσεις της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Οι δύο αναρτήσεις

 

Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος.

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2017

 

Απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε, έδωσε και η ίδια η Νατάσσα Μποφίλιου, στέλνοντας μήνυμα ότι κανένα από αυτά δεν πρόκειται να λερώσει ούτε την ψυχή της, ούτε την τιμή της.

Διάβασε αν θέλεις ακόμη το editorial μας για το θέμα

Η Μποφίλιου και η ντουλάπα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια