Η αθλητικογραφία στα καλύτερά της

Έλληνας δημοσιογράφος έκανε αδιανόητη ερώτηση στον προπονητή των Golden State Warriors, Steve Kerr για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Steve Kerr αν θεωρεί οξύμωρο “να βλέπει έναν μαύρο να είναι Έλληνας”. Ο άλλοτε παίκτης των Chicago Bulls, έκπληκτος από την ερώτηση, του είπε: “Δεν ξέρω πώς να απαντήσω σε αυτό το σκέλος της ερώτησης…”

Όπως λέει και ο Basketball Guru, φήμες πως το Πούλιτζερ του 2017 θα καταλήξει σε ελληνικά χέρια κρίνονται προς το παρόν αναληθείς.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια