Έλληνα, η αστυνομία είναι εδώ. Αν ο Μπιν Λάντεν κάνει αεροπειρατεία στο αεροπλάνο σου μην φοβάσαι, η ελληνική αστυνομία είναι εδώ θα μπουκάρει και θα σε σώσει και άμα λάχει θα σώσει και την Χάλι Μπέρι από την ταινία. Άμα οδηγείς στην Αττική οδό προσπαθώντας να αναπαραστήσεις την Ζουγανέλη στο ομώνυμο τραγούδι πάλι η ελληνική αστυνομία θα είναι πίσω σου και θα σε φυλάει.

Άμα βαριέστε στην λαϊκή ο αστυνομικός της γειτονιάς είναι εκεί να σας δώσει το χέρι, να σας πει ποιό πορτοκάλι είναι καλύτερο, να βγάλει και μια φωτογραφία μαζί σας. Άμα έχετε χαθεί στην ζούγκλα του Έβρου η ελληνική αστυνομία είναι εκεί για να σας δώσει με μια σφαίρα το σήμα ότι είστε σε λάθος δρόμο. Αν είσαι παππούς ή γιαγιά μην ανησυχείς, η ελληνική αστυνομία θα είναι ακόμα και στο καφενείο μαζί σου να πίνει τον καφέ της μαζί σας (αυτό είναι το μόνο που μπορεί όντως να ισχύει).

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια