Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ως υποψήφιο τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Προκόπη Παυλόπουλο της Νέας Δημοκρατίας, για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και… “μείναμε όλοι Παυλόπουλοι”!

Οι χρήστες των social media σχολίασαν ποικιλοτρόπως αυτή την εξέλιξη, ενθυμούμενοι στοιχεία και περιστατικά από τον πρότερο πολιτικό βίο του “Πάκη”, όπως την ακινησία του κατά την επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη στην Λ. Κανέλλη σε τηλεοπτικό πάνελ πριν περίπου τρία χρόνια, όταν η φράση “έμεινα Παυλόπουλος” πήρε σάρκα και οστά.

Πάντως αυτός που έφαγε τη μεγαλύτερη ήττα ήταν σίγουρα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια