Το διαδικτυακό περιοδικό 3pointmagazine.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια με ένα μεγάλο πάρτυ στο Capu, την Παρασκευή, 12 Απριλίου.

Το 3pointmagazine.gr είναι ένα συλλογικό, αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα μίας ομάδας νέων δημοσιογράφων. Δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2012 με αίτημα την επικοινωνία, τη γραφή με ποικιλία και χρώμα, με φρέσκιες απόψεις, σχόλια και ρεπορτάζ για την πολιτική, την κοινωνία, τις τέχνες και τον αθλητισμό. Η παρέα μεγάλωσε στην πορεία με την προσθήκη νέων, αξιόλογων συνεργατών και την ενεργή συμμετοχή χιλιάδων αναγνωστών. Αυτές τις ημέρες το 3point magazine κλείνει ένα χρόνο ζωής και δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτυ.

Στα decks του Capu θα βρίσκεται ο Dj Pi.Kal, γνωστός σε πολλά μπαράκια της Αθήνας τα οποία ξεσηκώνει κάθε βράδυ. Τις δικές τους επιλογές θα προσθέσουν και οι Apicos and the Ampaloi Sintaktes Collective, με άλλα λόγια οι ίδιοι οι συντάκτες του 3point magazine, που θέλουν να αποδείξουν ότι ξέρουν όχι μόνο να γράφουν, αλλά και να χορεύουν.

Φυσικά εκτός από πολλή μουσική, ποτό και χορό, θα υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις. Be there!

Παρασκευή 12 Απριλίου στις 22:00

Capu, Λέκκα 14 Σύνταγμα (εντός στοάς)

Είσοδος ελεύθερη

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X