Το περασμένο Σάββατο, στις 7 Μαρτίου και δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Wim de Clerck, ένας φίλαθλος του συλλόγου Royal Antwerp, της Β΄ μάλιστα κατηγορίας του Βελγίου, πήγε για τελευταία φορά στο γήπεδο για να πει αντίο στην αγαπημένη του ομάδα, τους παίκτες και τους οπαδούς.

Ο Wim ήταν 40 ετών, και τον περασμένο Σεπτέμβριο έμαθε πως πάσχει από καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Ήθελε να παρακολουθήσει για τελευταία φορά τον σύλλογο της καρδιάς του πριν πεθάνει. Οι οπαδοί στις κερκίδες του επεφύλαξαν μια έκπληξη, ως το ομορφότερο κατευόδιο, τραγουδώντας κατ΄ επανάληψη το πασίγνωστο από τους οπαδούς της Λίβερπουλ -και όχι μόνο- τραγούδι “It’s All Over Now” (You ’ll never walk alone). “Ανατρίχιασα όταν άκουσα το κοινό να τραγουδά. Ήταν πολύ συγκινητικό. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα αυτή τη στιγμή”, είπε ο Wim, που έφυγε από τη ζωή με τον ομορφότερο τρόπο, παρακολουθώντας την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο που επισκεπτόταν από μικρό παιδί.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X