Η Ντιάνα, όπως διαβάζουμε στις Ιστορίες Αδέσποτων, είναι μια πανέμορφη εβένινη σκυλίτσα, τρυφερή και χαδιάρα, που λατρεύει την ανθρώπινη παρουσία. Είναι πανέξυπνη και πολύ παιχνιδιάρα. Δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί για παιχνίδια και αγκαλιές. Λατρεύει να εξερευνεί και να μυρίζει τα πάντα! Ξετρελαίνεται με τις μεγάλες βόλτες και της αρέσει πολύ να τρέχει!

Τα πηγαίνει περίφημα με σκυλάκια και γατάκια και είναι ιδανική σύντροφος για παιδιά. Στο σπίτι είναι ήρεμη και δεν κάνει ζημιές. Είναι ένα βαθιά συντροφικό ζώο που γέρνει το κεφαλάκι του στο πόδι σου την ώρα που την χαϊδεύεις και μπορεί να αποκοιμηθεί με εμπιστοσύνη και αγάπη. Δεν «αγριεύει» ποτέ, ακόμα κι αν της πάρεις το φαγητό από το στόμα!

Έχει γεννηθεί τον Ιούνιο του 2017, είναι 18 κιλά, στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη και υγιέστατη! Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και βιβλιάριο υγείας.

Αν θέλετε να την γνωρίσετε από κοντά, καλέστε στον αριθμό κινητού τηλεφώνου 6955261011.

Φωτογραφίες: animedia.gr, Penny Marathon
Καλλωπισμός: Dog Barber Shop

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια