Οι φωτογραφίες είναι του Μάριου Λώλου.

Σήμερα, Τρίτη (22/12), πραγματοποιείται στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Νωρίτερα το πρωί, μέλη lgbtqi οργανώσεων που στηρίζουν το σύμφωνο διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών κρατώντας πανό με σύνθημα «Η Αγάπη δεν είναι Αμαρτία». Δύο από τους ακτιβιστές ντυμένοι με ράσα φιλήθηκαν μπροστά στη Μητρόπολη θέλοντας να στηλιτεύσουν τη στάση της Εκκλησίας απέναντι στο σύμφωνο και την lgbtqi κοινότητα της χώρας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έχει κηρύξει διήμερο πένθος…

lolos 1

lolos 2

lolos 3

lolos 4

lolos 5

lolos 6

lolos 7

lolos 8

lolos 9

lolos 10

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια