Ένοχος κρίθηκε ένας πατέρας ο οποίος κατηγορούνταν ότι ασέλγησε σε βάρος του 4χρονου γιου του στο Ηράκλειο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου (λόγω λευκού ποινικού μητρώου) και η έφεσή του έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο να μην πλησιάσει ποτέ ξανά το παιδί του.

Αυτό σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος θα παραμείνει ελεύθερος, έως ότου εκδικαστεί η έφεσή του.

Νωρίτερα, ο Εισαγγελέας πρότεινε να επιβληθεί στον καταδικασθέντα ποινή κάθειρξης 8 ετών για την πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 12 ετών, και ποινή φυλάκισης 3 ετών για διάπραξη γενετήσιων πράξεων μεταξύ συγγενών.

Τελικά, στον καταδικασθέντα επιβλήθηκε κάθειρξη 7 ετών για την αποπλάνηση και φυλάκιση 3 ετών για τις γενετήσιες πράξεις, με τη συνολική ποινή του, κατά συγχώνευση, να είναι 8 έτη κάθειρξης.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας αρνείται την εμπλοκή του, τονίζοντας ότι πρόκειται για σκευωρία από πλευράς της γιαγιάς του μικρού (η οποία είχε προχωρήσει στην καταγγελία), καθώς η μητέρα του είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

*Aπό την Εφ.Συν.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια