Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο χωριό Τρίκορφο Ναυπακτίας την περασμένη εβδομάδα, όταν ασυνείδητος έλουσε γάτα με καυστική ουσία.

Η αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα μετά από καταγγελία και ο δράστης αναζητείται.

Η γάτα έφερε τραύματα στην πλάτη και μεταφέρθηκε άμεσα σοβαρά τραυματισμένη από τον ιδιοκτήτη της σε κτηνιατρείο. Τελικά σώθηκε, ωστόσο η κατάστασή της παραμένει σοβαρή.

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του δράστη για κακοποίηση ζώου συντροφιάς από τους αστυνομικούς του Τμήματος Μεσολογγίου.

Προσοχή, αν και φιλτραρισμένες, οι εικόνες παραμένουν σκληρές:

*Αλιευμένο από nafpaktianews.gr και tvxs.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια