Αυτό το καλοκαίρι, κάνε διάλειμμα από τις βουτιές σου και δανείσου ένα μυθιστόρημα από την πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο.

Το βιβλίο είναι μία από τις καλύτερες παρέες του ανθρώπου στις διακοπές. Εάν είσαι από εκείνους, που μαζί με τα μαγιό βάζουν στη βαλίτσα το αγαπημένο τους βιβλίο, η είδηση αυτή σε ενδιαφέρει! Αυτό το καλοκαίρι οργάνωσε διακοπές στην Κίμωλο και δες από κοντά την πρώτη πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο. Κι όμως το μικρό αυτό νησί των Κυκλάδων σου χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες και συγκινήσεις με τις ομαδικές προσπάθειες από τους Κιμωλίστες, που βάζουν τα δυνατά τους κάθε χρόνο για τον τόπο τους.

Μετά τις ανοιχτές βιβλιοθήκες κατά μήκος του νησιού, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δανειστούμε βιβλία από την πλεούμενη βιβλιοθήκη. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για βάρκες, που θα κινούνται στις παραλίες του νησιού και θα μας δίνουν τη δυνατότητα να δανειστούμε βιβλία κατά τη διάρκεια των βουτιών μας. Σύμφωνα με τους Κιμωλίστες (Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου), η πρώτη βάρκα θα κινείται στο λιμάνι της Κιμώλου και την παραλία Ψάθη και μελλοντικά θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και παραπάνω πλεούμενες βιβλιοθήκες στην παραλία Πράσα, την Αλυκή και σε άλλες περιοχές της Κιμώλου.

Η πλεούμενη βιβλιοθήκη στην Κίμωλο αποτελεί μια ξεχωριστή υπηρεσία τόσο στην Κίμωλο, όσο και στην Ελλάδα γενικότερα, η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων τουριστών. Εάν θέλεις κι εσύ να έρθει το καλοκαίρι γρηγορότερα και να απολαύσεις ήλιο, θάλασσα και ένα καλό βιβλίο, δεν έχεις παρά να κλείσεις εισιτήρια για τις διακοπές σου στην Κίμωλο.

*Αλιευμένο από το itravelling.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X