Έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Σταθμό Λαρίσης.

Γύρω στα 100 άτομα με δίκυκλα πέταξαν πέτρες στα γραφεία στην οδό Δεληγιάννη κοντά στον σταθμό Λαρίσης και έγραψαν αντιναζιστικά συνθήματα. Συγκεκριμένα, στον τοίχο απέναντι από τα γραφεία, όπου βρισκόταν γραμμένο ναζιστικό σύνθημα, το αντικατέστασησαν με το «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ».

Οι Χρυσαυγίτες που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο, μόλις αντιληφθήκαν τι γινόταν κατέβασαν τα ρολά και ταμπουρώθηκαν στα γραφεία τους.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X