Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για το θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Ελισάβετ Ναζλίδου, η οποία τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της είχε παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και πολλές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε δεκάδες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως η «Το Δέκα», «Η αίθουσα του θρόνου», «Οι φρουροί της Αχαΐας» «Λίτσα.com» και «Τύχη Βουνό».

Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε σε ταινίες γνωστών σκηνοθετών όπως οι «Γυναίκες Δηλητήριο» (1993) του Νίκου Ζερβού, «Το Φως που Σβήνει» (2000) του Βασίλη Ντούρου, «Επιστροφή» (2007) του Βασίλη Δούβλη.

Η κηδεία της έγινε στις 11:00, την Παρασκευή 23 Αυγούστου, στο Α’ Νεκροταφείο Λάρισας.

Πηγή: efsyn.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια