Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Ηλίας Κατσαφάδος δεν ανήκει πλέον στη Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με δήλωση ανεξαρτητοποίησής του. Έτσι, η Χρυσή Αυγή δεν εκπροσωπείται πλέον στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά.

Η δήλωση:

Προς τον Πρόεδρο του ΔΣ

Κοινοποίηση : Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη

Μελη ΔΣ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την ανεξαρτοποίησή μου από την δημοτική παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Θα χρησιμοποιήσω τα λόγια του Αριστοτέλη –το «γνωστικό» συναρτάται με το «επιθυμητικό» που σημαίνει ότι τα συναισθήματα ορίζουν τον τρόπο ενεργοποίησης του λόγου. .

Η υποψηφιότητα μου είχε ως στόχο να έχω ως δημοτικός σύμβουλος αδέσμευτη, ειλικρινή και ξεκάθαρή γνώμη-άποψη για κάθε θέμα χωρίς υποδείξεις, εξαρτήσεις και κομματικές παρεμβάσεις, όταν μάλιστα παραβιάζονται οι διαδικασίες, δεν τηρείται η δεοντολογία και η ιεραρχία.

Επειδή σέβομαι την εντολή των συνδημοτών μου να υπηρετήσω τα συμφέροντα της πόλης κaι είναι μεγάλη τιμή που με εμπιστεύτηκαν , δεν διαπραγματεύομαι την αξιοπρέπειά μου και παραμένω πιστός στις αρχές και τα πιστεύω μου.

Η επιλογή μου για ανεξαρτοποίηση και όχι παραίτηση στηρίζεται στην υποχρέωση και προσωπική ευθύνη που έχω στους συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Δεν θα τους προδώσω και δεν θα τους εγκαταλείψω μέχρι το τέλος της θητείας μου

Συνεχίζω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με κύριο μέλημά μου την απρόσκοπτη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων μου.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κατσαφάδου στην ιστοσελίδα της με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά ανακοινώνει πως ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος δεν εκπροσωπεί πλέον την παράταξή μας.

Η Ελληνική Αυγή οδηγήθηκε στην διαγραφή του λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και παραβίασης των αρχών της παράταξής μας.

Η Ελληνική Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των πολιτών του Πειραιά εκφράζοντας πιστά την Εθνικιστική ιδεολογία.

Τα γραφεία της δημοτικής παράταξης παραμένουν στην οδό Δραγάτση 12, 5ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2022 771. Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14.00

Πηγή: jailgoldendown

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X