Κάποιοι ήταν φίλοι του, κάποιοι ίσως να μην τον είχαν γνωρίσει ποτέ. Η κοινότητα του twitter από χθες θρηνεί την απώλεια του Γαλαξιάρχη- @galaxyarchis. Για ώρες οι φίλοι του twitterαδες προσπαθούσαν να επιβεβαιώσουν την είδηση. Οι περισσότεροι ευχόντουσαν ότι δεν ήταν αλήθεια, αλλά παραπληροφόρηση.

Ο Γαλαξιάρχης όμως κίνησε για άλλους γαλαξίες. Και η κοινότητα του twitter θυμάται τα καλύτερα tweet και κείμενά του. Πολλοί λένε ότι η σύγχρονη τεχνολογία και τα social media αποξενώνουν. Κι όμως πίσω από τους λογαριασμούς του twitter είναι άνθρωποι οι οποίοι μοιράζονται τις σκέψεις τους και τις ανησυχίες τους. Μπορεί να μην τους έχεις γνωρίσει ποτέ, αλλά κάποιες φορές είναι σαν να τους ξέρεις. Ακόμη και σε 140 χαρακτήρες. Κάποιες φορές ταυτίζεσαι κιόλας.

Δεν έλεγε όμως απλώς την άποψή του στο twitter. Ο Γαλαξιάρχης ήταν ενεργός blogger, όπου μέσα από το προσωπικό του blog αλλά και από τις σελίδες του Παραλληλογράφου άφηνε το δικό του στίγμα, σχολιάζοντας με αιχμηρό τρόπο την επικαιρότητα και κάνοντας ρεπορτάζ, ενώ μπορούσες να τον ακούσεις και στο διαδικτυακό “διαγαλαξιακό” ραδιόφωνο του radiobubble.gr.

Αρκετά όμως μιλήσαμε εμείς. Ας μιλήσει το twitter που τον θυμάται με τον δικό του τρόπο.

 

 

 

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X