Για προσβολή της ΕΡΤ στη μνήμη του σπουδαίου Μάνου Κατράκη, ο οποίος έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, πριν 35 χρόνια, κάνει λόγο η Έρη Ρίτσου. Η ποιήτρια υπογραμμίζει το γεγονός ότι η δημόσια τηλεόραση προβάλλει εκπομπή αφιερωμένη σε εκείνον σε ώρες που δεν γίνεται να την παρακολουθήσει πολύς κόσμος.

Έχασε κανένας την ντροπή για να τη βρει η ΕΡΤ;

Οι παλιοί δεν έφυγαν ακόμα, οι καινούργιοι δεν εγκαταστάθηκαν. Εντάξει, χατζημπάχαλο βεβαίως στην ΕΡΤ. Δικαιολογεί όμως αυτό την απίστευτη προσβολή προς τον ΚΑΤΡΑΚΗ, τους δημιουργούς του Μονογράμματος και τους τηλεθεατές;

Μια βδομάδα τώρα διαφημίζει η ΕΡΤ την προβολή της εκπομπής “Μονόγραμμα” αφιερωμένης στον μεγάλο μας ηθοποιό Μάνο Κατράκη, που πέθανε στις 2 Σεπτεμβρίου 1984.

Και προγραμματίζει την προβολή για τις 7 το πρωί (! ), με επανάληψη στις 4 τα ξημερώματα!
Χειρότερη κοροϊδία προς τους τηλεθεατές και χειρότερη προσβολή στη μνήμη του Κατράκη δεν θα μπορούσε να γίνει.

ΕΧΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ Η ΕΡΤ;Οι παλιοί δεν έφυγαν ακόμα, οι καινούργιοι δεν εγκαταστάθηκαν. …

Gepostet von Ερη Ριτσου am Montag, 2. September 2019

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια