Μια ξεχωριστή ευχή για ταχεία ανάρρωση εκφράζει στον Λουκά Παπαδήμο, ο νευροχειρουργός Παναγιώτης Παπανικολάου.

Από ανάρτησή του στο facebook

«Έχω προσφέρει με την συνήθη αυτοθυσία ιατρική περίθαλψη ακόμα και σε πρώην βασανιστή της χούντας. Όμως, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τα εγκλήματα της χούντας.

Επίσης ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ την Κυριακή 12 Φλεβάρη 2012. Όταν εξαπολύθηκε ωμά και απρόκλητα η πιο άγρια αστυνομική καταστολή για να διαλύσει την πιο μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των τελευταίων δεκαετιών την μέρα ψήφισης στην βουλή του 2ου μνημονίου.

Όταν στις 5μμ τα ΜΑΤ ψέκασαν με δακρυγόνα εξ επαφής στα μούτρα τον Μανώλη Γλέζο και τον Μίκη Θεοδωράκη και ταυτόχρονα η μηχανοκίνητη ένστολη χρυσαυγίτικη αληταρία της «Δ» άρχισε από πολλαπλά σημεία οργανωμένες φονικές επιθέσεις ενάντια στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Όταν οι κυρίαρχοι τρομοκρατημένοι από τον αγωνιζόμενο λαό που απλωνόταν ως την Ομόνοια – το Μοναστηράκι – τις Στήλες Ολυμπίου Διός διέταξαν να εξαπολυθεί ο πιο ωμός αυταρχισμός. Με δοτό πρωθυπουργό τον εκπρόσωπο των τραπεζιτών κ. Λουκά Παπαδήμο.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X