ναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν στο νησί της Ίου, για να συγκεντρώνουν τα πλαστικά που προορίζονται για ανακύκλωση.

Σε παραλία του νησιού τοποθέτησαν ένα μεγάλο ψάρι, αποτελούμενο από μεταλλικό σκελετό και δίχτυ, στο εσωτερικό του οποίου πετιούνται πλαστικά, κυρίως μπουκάλια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ανήρτησε στο Facebook, ο Thanasis Zlatanos.

Με αυτόν τον τρόπο ευαισθητοποιείται σαφώς περισσότερο ο κόσμος για το μεγάλο πρόβλημα που αφορά στην παρουσία των πλαστικών στη θάλασσα που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος και που έχει τεράστιες επιπτώσεις στην επιβίωση των θαλάσσιων οργανισμών και ειδικά των ψαριών.

Δείτε τη φωτό:

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X