Κι όμως ο William Bell παρά την ηλικία του συνεχίζει να προπονείται και μάλιστα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στις ηλικίες άνω των 75. Πριν λίγες μέρες κατάφερε να σπάσει το δικό του ρεκόρ περνώντας τα 2 μέτρα και 18 εκατοστά. Ο Bell είναι πατέρας του Earl Bell, που κέρδισε στο ίδιο άθλημα το ασημένιο στους Ολυμπιακούς του 1984. Και οι τέσσερις γιοί του 90χρονου, ήταν στα νιάτα τους αθλητές του ιδίου αθλήματος. Μπορεί ο ηλικιωμένος να μην μπορεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αλλά σίγουρα κερδίζει μετάλλιο καθώς η επιμονή του και το πάθος του για ζωή δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο αρκεί να το θέλεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X