«…Σε τελική ανάλυση, άξιζε εκείνη η ανατολή από την ταράτσα του μεγάλου σπιτιού, το θέαμα της σαστισμένης φάτσας τους, τα χαμόγελα, οι φωνές και τα καθαρά βλέμματα που γέμισαν ξανά το μεγάλο σπίτι. Villa Amalias».

Αθώοι κρίθηκαν και οι 91 συλληφθέντες από τη συμβολική ανακατάληψη της Βίλας Αμαλίας που είχε γίνει τα χαράματα της 9ης Ιανουαρίου του 2013, δύο εβδομάδες μετά την εκκένωση της ιστορικής κατάληψης από την αστυνομία.

Η δίκη -που επιτέλους πραγματοποιήθηκε χθες- σημαδεύτηκε από ένταση και διακοπές, καθώς η έδρα δεν επέτρεψε στους κατηγορουμένους να διαβάσουν τις πολιτικές δηλώσεις τους.


*Φωτογραφία από EUROKINISSI /ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.

 

Το είδαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια