Σε μια πολύ σημαντική δράση αλληλεγγύης προχώρησε η Μάτα Μαρινίδου.

Όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού της στο facebook ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες και τα φάρμακα, πολύ ακριβά, που περίσσεψαν δήλωσε τη διάθεση να τα παραχωρήσει σε όποιον/α τα έχει ανάγκη.

Σε μια περίοδο όπως η τωρινή η αξία της κίνησης αποκτά διπλή αξία. Αφενός λόγω της οικονομικής αδυναμίας που αντιμετωπίζει πολύ κόσμος, αφετέρου διότι έτσι μόνο, με την αλληλεγγύη, μπορεί να διεκδικηθεί μια ποιότητα ζωής με καλύτερους όρους.

Η ενίσχυση της κουλτούρας για συλλογική αντιμετώπιση των προβλημάτων είναι πολύ ουσιαστική και για το τώρα, αλλά και για το μέλλον, καθώς αποτελεί την «πρόταση» για μια άλλη κοινωνία, όπου θα είναι αυτονόητο ο ένας να νοιάζεται για τον άλλο.

Η ανάρτηση:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X