Το έγκλημα διαρκείας που συντελείται στα νερά του Αιγαίου δεν έχει τέλος, προσθέτοντας σχεδόν καθημερινά νέες ιστορίες φρίκης σε έναν ατελείωτο κατάλογο.

Με το αποτρόπαιο θέαμα ενός ακέφαλου πτώματος κοριτσιού ήρθαν αντιμέτωποι κάτοικοι των Βατερών Λέσβου, ειδοποιώντας αμέσως τις αρχές του νησιού. Στο σημείο εντοπισμού του άψυχου σώματος έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως πρόκειται για 9χρονο κορίτσι, το οποίο είχε δηλωθεί αγνοούμενο στις 13 Φλεβάρη, όταν ανατράπηκε η βάρκα που το μετέφερε μαζί με άλλους 51 ανθρώπους από την Τουρκία.

*Το είδαμε πρώτα εδώ.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια