Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, ο αγαπημένος Νάνος των Εξαρχείων υποδέχεται τους wolf and i για ένα ξεχωριστό ακουστικό live με soul – blues και ποπ κομμάτια. Το live ξεκινά στις 9 και γίνεται χωρίς είσοδο.

Στο Νάνο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποια από τις 30 διαφορετικές μπύρες, κρασί από μικροπαραγωγούς και ποτά όπως ουίσκι, για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιείται και κεράσι.

nanos2

 

Περισσότερα για το Νάνο, ένα από τα πιο φιλόξενα καφέ μπαρ των Εξαρχείων, αντιπροσωπευτικό της κουλτούρας της περιοχής, που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα πιο χαλαρά και με περισσότερο κέφι εδώ.

 

nanos3

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X