Πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Παγωμένος μας έδωσε μια μικρή γεύση από την πρώτη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες με τον τίτλο: «Περιπλάνηση».

Ένα single με τον τίτλο «Καταιγίδα σα χάδι» σε στίχους και μουσική του ίδιου. Ένα τραγούδι που σου δημιουργεί μια αισιόδοξη και ρομαντική διάθεση όπου κυριαρχεί το όνειρο και η ανάγκη να πιστέψεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ακόμα κι αν η ζωή έχει ρωγμές που ξεπηδούν οι εφιάλτες. Στο τέλος από τη στάχτη βγαίνει καρπός.

Ο δεξιοτέχνης των κρουστών, Πέτρος Κούρτης, ο Γιώργης Μανωλάκης με το λαούτο του, ο Αλέξανδρος Κανακάκης με το κλαρίνο, ο Στέφανος Κουρουπάκης με το κοντραμπάσο, ο Νίκος Βογιατζάκης με την ηλεκτρική κιθάρα, αλλά και ο Δημήτρης Παγωμένος με την ακουστική κιθάρα συμπράττουν και δίνουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα που ξυπνούν τις αισθήσεις και σε ξεσηκώνουν να χορέψεις και να  κινηθείς σε ένα διονυσιακό ρυθμό.

Ελπίζουμε να ακουστεί με ανοιχτές καρδιές και να σας ξεσηκώσει όπως ξεσήκωσε κι εμάς. Ένας νέος άνθρωπος που τολμά να τραγουδήσει για πράγματα που πια θεωρούνται ξεπερασμένα! Με ψυχή, μεράκι, καρδιά!

Περιμένουμε με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα τραγούδια!

Καλή τύχη!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια