Να στρέψει τα φώτα προς το πρόσωπό του επιχείρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, θέλοντας να προκαλέσει επεισόδιο εντός Βουλής με αφορμή την συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ με τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης βρέθηκε μπροστά από το γραφείο του προέδρου της Βουλής για να διαμαρτυρηθεί για την παρουσία του Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Στη συνέχεια ο βουλευτής φώναζε σε ελληνικά και αγγλικά: «Η Μακεδονία είναι ελληνική, για να με ακούει ο Σκοπιανός», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φρόντισε, μάλιστα, να κινηματογραφήσει το περιστατικό και να το ανεβάσει στο διαδίκτυο.

*Αλιευμένο από efsyn.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X