Η Αίγλη Ζαππείου ανακοίνωσε στη Χρυσή Αυγή ότι σπάει τη συμφωνία για τη φιλοξενία της παρουσίασης του ναζιστικού ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και όχι στην Αίγλη Ζαππείου, εξέδωσε η ναζιστική οργάνωση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ναζιστικής οργάνωσης, το «τελικό πλήγμα» στη φιέστα τους το έδωσε η ανακοίνωση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, η οποία νωρίτερα σήμερα είχε δηλώσει ότι «η δημιουργία του Ζαππείου συνδέθηκε αναπόσπαστα με την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων, με τα ιδεώδη του ολυμπισμού, με το πνεύμα της συναδέλφωσης των λαών. Ο Ευάγγελος Ζάππας, ο Βορειοηπειρώτης εθνικός ευεργέτης, αποτυπώνει τα ιδεώδη αυτά στη διαθήκη του»

«Η παραχώρηση της Αίγλης Ζαππείου στη «Χρυσή Αυγή» βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα παραπάνω, όπως και οι απόψεις των υπεύθυνων της επιχείρησης και ο απαράδεκτος τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να δικαιολογήσουν την απόφασή τους στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρει η ανακοίνωση της κ. Παπανάτσιου.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή «η Αίγλη Ζαππείου μας γνωστοποίησε ότι πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για την προκαθορισμένη στον χώρο παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής».

*Αλιευμένο από το koutipandoras.gr.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X