19:00 Τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των καθαριστριών μέσα από τη συναυλία που έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο “σπίτι” των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών στην Καραγιώργη Σερβίας:

  12:30 Στην Βαρκελώνη ακτιβιστές και διαδηλωτές βρίσκουν πρωτότυπους τρόπους για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό που υποφέρει στη Λωρίδα της Γάζας από τους βομβαρδισμούς και τη χερσαία επίθεση του Ισραηλινού στρατού.

Ενώ στα social media γεννάται μία νέα μορφή έκφρασης της αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη: 

Άλλοι χρησιμοποιούν την τέχνη και μάλιστα ένα δημοφιλές αντιπολεμικό έργο, την Guernica:

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X