Η πολυαναμενόμενη 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Handmaid’s Tale», έχει τρέιλερ.

Η Hulu κυκλοφόρησε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την επερχόμενη σεζόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών διαφημίσεων στο 53ο Super Bowl την Κυριακή.

Το τρέιλερ έμοιαζε με πολιτική διαφήμιση, με λεζάντες που εξηγούν ότι η Αμερική βρίσκεται σε καλό δρόμο μετά τα γεγονότα των προηγούμενων σεζόν. «Είναι ξανά πρωί πάλι στην Αμερική», εξηγεί ο αφηγητής.

«Σήμερα, περισσότερες γυναίκες θα πάνε στη δουλειά, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην ιστορία της χώρας. Φέτος πολλά παιδιά θα γεννηθούν σε ευτυχισμένες και υγιείς οικογένειες». Ο αφηγητής επαναλαμβάνει: «είναι πρωί ξανά», καθώς οι εικόνες γίνονται πιο βίαιες μέχρι να εστιάσουν στο πρόσωπο της Τζουν (Ελίζαμπεθ Μος). Τότε, η ίδια ως αφηγήτρια ακούγεται να λέει: «Ξύπνα Αμερική, δεν είναι πρωί πια» και η κάμερα δείχνει ένα γενικό πλάνο των handmaids μπροστά από το μνημείο του Γουάσινγκτον.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X