Η Κατάληψη Στέγης Προσφύγων και Μεταναστών Νοταρά 26 συνεχίζει να προσφέρει στέγη σε δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν στην Ελλάδα. Οι ανάγκες της είναι καθημερινές για να μπορέσει να λειτουργήσει:

14975955_10209212689366623_958665334_o

Η Κατάληψη της Νοταρά 26 μπορεί να δέχτηκε φασιστική εμπρηστική επίθεση τον Αύγουστο, αλλά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 14 Σεπτεμβρίου ξαναγεννήθηκε πιο ζωντανή από ποτέ!

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X