Φως στην, ανεξήγητη για πολλούς, συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου στο φετινό Rockwave -από το οποίο λείπει η metal μέρα- ρίχνει έρευνα του μουσικολόγου – ερευνητή, Αχελώου Τσιτσάνη.

Ο κ. Τσιτσάνης έκατσε και μελέτησε όλη τη δισκογραφία της τραγουδίστριας και μέσω ενός ειδικού μηχανήματος ανακάλυψε πως τα τραγούδια της κρύβουν σατανιστικά μηνύματα!

Ως γνωστόν, στα cd, τα «ανάποδα μηνύματα» δεν είναι εμφανή, όπως ήταν την εποχή του βινυλίου. Έτσι, ο διάσημος μουσικολόγος αναγκάστηκε να «μεταφέρει» τα τραγούδια σε ένα ειδικό πρόγραμμα του υπολογιστή και να τα βάλει να παίξουν ανάποδα.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν πίστευε στα αυτιά του… Για παράδειγμα, στο τραγούδι «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», οι αθώοι και άκρως ερωτικοί στίχοι αποτελούν στην πραγματικότητα έναν ύμνο στον Σατανά.

bofiliou

Ο Αχελώος Τσιτσάνης σημειώνει πως ακούγεται: «Ο Σατανάς με οδηγεί. Οι έντεχνοι είναι σατανικοί»!

Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα ευρήματα της έρευνας. Στο τραγούδι «Σ` έχω βρει και σε χάνω» να δείτε τι γίνεται…

«Θέλω στο στόμα μου του σατανά την π@τσα! Πάμε να κάνουμε μία τελετή στη Λούτσα»

και

«Στα ούλα, στα ούλα, η π@τσα του Κατσούλα»! (Αναφορά στον Ασημάκη)

Νομίζουμε πως τα δείγματα αυτά είναι αρκετά για να καταλάβουμε όλοι πως μόνο τυχαία δεν είναι τελικά η συμμετοχή της Νατάσας Μποφίλιου στο φετινό Rockwave, από το οποίο απουσιάζει ως γνωστόν, η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια metal ημέρα. Είναι προφανές πως η κατά τα άλλα συμπαθής ξανθιά τραγουδίστρια έχει αναλάβει να αναπληρώσει το κενό.

Μπορεί η μουσική της να είναι φλώρικη, έως εμετικά μελοδραματική, αλλά τα «ανάποδα μηνύματα» που κρύβονται στα τραγούδια της μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο φανατικό μεταλά.

Ανάλογες υποψίες υπάρχουν και για τον Γιάννη Χαρούλη, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί με κάποια σχετική έρευνα. Από την ανεξήγητη βεβαίως επιτυχία του, μπορούμε κάλλιστα να υποθέσουμε πως έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο.

ΥΓ. Φινάλε ολίγον άσχετο. ..

Προς φίλους σατανιστές. Αν ετοιμάζεται κάποια τελετή τώρα που πλησιάζει η πανσέληνος του Αυγούστου, παρακαλώ θυσιάστε τη Μόνικα… Ευχαριστώ!

monica

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]