-Αυτό που φτιάχνεις τρώγεται;
-Θεωρητικά ναι, στην πορεία δύσκολα
-Θα βάλεις νερό;
-Βασικό συστατικό
-Αυτό τι είναι;
-Συκώτι
-Τι κάνει;
-Καθαρίζει
-Η κοκκινίλα είναι βρωμιά;
-Όχι, αντίδραση
-Δηλαδή;
-…Πες το άποψη
-Αυτά;
-Μάτια, δύο βασικές αποχρώσεις και αναλόγως την οξείδωση
-Και η καρδιά, δε θα ενοχλεί;
-Δε θα ακούγεται
-Πώς, αφού το αυτί είναι δίπλα
-Δε θα ακούγεται, βάζω μόνωση
-Αυτό είναι έντερο;
-Όχι, εγκέφαλος
-Ω! Η κατασκευή
-Για να δούμε αν θα δουλέψει
-Και θα νομίζουν ότι λυπούνται, χαίρονται, ερωτεύονται
-Ναι, αναλόγως τι ουσίες θα φτάσουν για τον καθένα
-Όλα ψευδαίσθηση;
-Ναι
-Είσαι κάθαρμα
-Δεν είμαι, εξάλλου μπορεί και να αποτύχει
-Και αν πετύχει…;
-…Πέτυχε
-Συγγνώμη… Αν πετύχει, κάτι δεν πρέπει να πιστεύουν;
-Εύκολο!
-Να βοηθήσω στη διανομή;
-Εντάξει, ποιος θες να πεθάνει πρώτος;
-Εμμ, ο κοντός αυτός στο τέρμα πριν την τελευταία
-…Ωραία, τον ρύθμισα
-Θα φοβούνται το τέλος;
-Εύκολα! Αυτή η ουσία τους κάνει να θέλουν περισσότερο
-Χαχαχα, μαζοχιστές
-Και σαδιστές πολλοί
-Τελειώνεις;
-Έεετοιμο!
-Καλά, είσαι Θεός.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Λίνα Φούντογλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Δραματικης Σχολής Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” με υποτροφία, καθώς και του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός σε παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, του Δηπεθε Κοζάνης, του Δηπεθε Ιωαννίνων και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, του Urbn Theatr, του Θεάτρου Μεταξουργείου κ.ά. Πρωταγωνίστησε στην παράσταση “Βέντλα - Το Ξύπνημα της Άνοιξης” του Frank Wedekind στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε παραστάσεις του Urbn Theatr, στην ταινία DER που βραβεύτηκε στο Λονδίνο από το London Greek Film Festival, στον πιλότο της τηλεοπτικής σειράς EGO, στα επίσημα video clip “ Έλα Κοντά μου” του Παύλου Παυλίδη & B-Movies και “High Command” του βρετανικού συγκροτήματος Detachments καθώς και σε περισσότερες από δεκαπέντες ταινίες μικρού μήκους της Nail.hitnrun όπως Carol (Ορφέας στον Άδη, Tennessee Williams), Dead Inside, Lolita’s Revolution κ.ά. Είναι συνιδρύτρια της κινηματογραφικής ομάδας Nail.hitnrun με την οποία έχει αναλάβει την Καλλιτεχνική Διεύθυνση και διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πειραιά από την ίδρυσή του. Έχει διδάξει υποκριτική στον κινηματογράφο κατά τη διάρκεια Workshop της ομάδας Nail.hitnrun σε Φεστιβάλ, Δηπεθε και στη Δραματική Σχολή Αθηνών “Γ. Θεοδοσιάδης”. Το 2019 βραβεύτηκε για δεύτερη φορά από την Unesco Πειραιώς και Νήσων για την συνεισφορά της στην Τέχνη και τον Πολιτισμό. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή “δημιουργικό μηδέν”, τα τελευταία χρόνια υπήρξε μαθήτρια του Νάνου Βαλαωρίτη στον γραπτό λόγο, και διατηρεί τη στήλη “Απεριοριστων (δια)δρομών” στο 3pointmagazine ενώ ποιήματά της μεταφράστηκαν στα Γαλλικά απο τον εκδοτικό οίκο Riveneuve Continents.

Σχετικά Άρθρα

X