Αξημέρωτα πήγε ο Θάνος Πλεύρης στην πλατεία Εξαρχείων για να βγάλει βίντεο στο οποίο διαμηνύει ότι θα «τελειώσει» με αυτό το «άβατο» μόλις γίνει κυβέρνηση.

Ο υποψήφιος της ΝΔ πήγε τόσο πρωί που δεν υπήρχε ψυχή στην πλατεία και δεν ήταν ούτε ένα περίπτερο ανοιχτό. Στο βίντεο που ανέβασε δεν μιλάει, αλλά ψιθυρίζει ότι η ανομία θα τελειώσει από τις 8 Ιουλίου ενώ τον διακρίνει ένα άγχος, αφού κοιτάζει συνέχεια πίσω του.

Από τη σελίδα του στο Facebook:

#δυναμικα_με_θανο https://www.parapolitika.gr/politiki/article/1005820/i-thanos-pleuris-spaei-to-avato-ton-exarheion-video/

Gepostet von Θάνος Πλεύρης am Dienstag, 2. Juli 2019

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X