Τους συνεχείς ξυλοδαρμούς σε βάρος της από το σύζυγο της αξιωματικό του στρατού ξηράς που υπηρετεί στη Λέσβο, κατήγγειλε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας όπου διοικητικά υπάγεται, γυναίκα αξιωματικός που υπηρετεί και αυτή στη Λέσβο.

Κι αυτό γιατί, όπως οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν, διαπίστωσε ότι οι καταγγελίες της για τη σε βάρος της βίαια συμπεριφορά του συζύγου της κυριολεκτικά «θάβονταν» ακόμα και σε τοπικό επίπεδο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταγγελίες αυτές «φιλτράρονταν» ακόμα και σε επίπεδο τοπικής στρατιωτικής ηγεσίας, με αποτέλεσμα έκπληκτη η τελευταία να ενημερωθεί τα συμβαίνοντα από την Αθήνα την περασμένη Παρασκευή.

Το γεγονός έχει προκαλέσει συζητήσεις στο εσωτερικό του Στρατεύματος στη Λέσβο ενώ έντονη είναι και η δυσαρέσκεια προς όσους «φιλτράρισαν» το γεγονός αυτό σε βάρος γυναίκας αξιωματικού.

*Πηγή: stonisi

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια