Μαζική πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στη Σούγια μετά την έφοδο της αστυνομίας και την επιβολή προστίμων σε κατασκηνωτές.

Η Σούγια έχει καθιερωθεί ως μία περιοχή για ελεύθερη κατασκήνωση και η κίνηση αυτή της αστυνομίας πυροδότησε αντιδράσεις.

Έτσι, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ετοιμάστηκαν πανό και πραγματοποιήθηκε αυθόρμητη πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην καταστολή του ελευθερου καμπινγκ στη Σούγια σήμερα.

Στο πανό αναγραφόταν το παρακάτω μήνυμα:

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Τα κέρδη σας δε θα περάσουν από πάνω μας

Να μένουμε κάτω από τα αστέρια είναι δικαίωμά μας

*Οι φωτογραφίες είναι της Στέλλας Μελιγουνάκη και της Ρένας Καστρινάκη:

 

 

 

*Περισσότερες ακόμη φωτογραφίες και ωραία ρεπορτάζ στον Αγώνα της Κρήτης

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια